Faros Resort Syros

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Do it now

Προσφορές 8 Πακέτων - Μοναδικών εμπειριών!

  

1. Πακέτο σε μοναδικό παρθένο νησί.

Επιλέγουμε μία μέρα από την διαμονή μας και ξεκινάμε με το φουσκωτό σκάφος μας και πηγαίνουμε στο νησί Δίδυμοι όπου βρίσκεται ο παλαιότερος πέτρινος φάρος.

Στο νησί αυτό υπάρχει μία από τις ομορφότερες παρθένες παραλίες των Κυκλάδων όπου είναι γνωστή σε όλο το jet set στην Ελλάδα και εξωτερικό. Εκεί μπορούν να φτάσουν μόνο τα σκάφη του ξενοδοχείου και να έχετε ένα ιδιωτικό μπάνιο με σαμπάνια,  και φρούτα.

Το μπάνιο σε αυτό το νησί σίγουρα θα είναι η ποιο σημαντική εμπειρία από τις διακοπές σας.

Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα και να δείτε ναυάγια και παλιούς αμφορείς.

Η εκδρομή αυτή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα τις απαιτήσεις σας και να είναι μία ιδιωτική οικογενειακή εκδρομή.

 

2. Πακέτο εκδρομής με ιδιωτικό πολυτελή σκάφος.

Γνωρίστε την Σύρο κάνοντας περιήγηση τον γύρο του νησιού με πολυτελή φουσκωτό.

Εξερευνήστε μερικά από τα νησιά των Κυκλάδων με σκάφος, ώστε να δείτε απόμερες παραλίες, και ζήστε μοναδικές στιγμές.

Σας ταξιδεύουμε παντού.

  

3. Πακέτο με Δείπνο στην θάλασσα με την παρέα σας.

Σας προσφέρουμε ένα δείπνο στον ιδιωτικό φυσικό κόλπο (private) του ξενοδοχείου κάτω από το φως των κεριών με μοναδική θέα σχεδόν καθήμενοι  μέσα στην θάλασσα.

Μοναδικής ποιότητας εξαιρετικά τοπικά εδέσματα θα σας ενθουσιάσουν. Τα  κρασιά μας καθώς και τα cocktail μας θα σας χαλαρώσουν για να απολαύσετε ένα μαγικό δείπνο. 

  

4. Μασάζ,

στον ιδιωτικό κόλπο του ξενοδοχείου ή σε ιδιωτικό χώρο του ξενοδοχείου.

 

5. Πακέτο ψαρέματος,

σε συνεργασία με ντόπιους αλιείς θα έχει τη δυνατότητα να σας προφέρει μοναδικές στιγμές, έχοντας τη δυνατότητα να δείτε και να ζήσετε από κοντά πώς λειτουργούν κάποιες μορφές αλιείας στις ελληνικές και ειδικά στις κυκλαδίτικες θάλασσες. Είστε λοιπόν άπειρος ή έμπειρος δεινός ψαράς; Δεν έχετε παρά να μας ζητήσετε να σας οργανώσουμε μια μοναδική αλιευτική εμπειρία... 

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο ψαρέματος με ψαροντούφεκο ή καθετή.

  

6. Καταδύσεις,

με την συνεργασία καταδυτικού κέντρου Diving Center

  

7. Πεζοπορία,

σε συνεργασία και στήριξη με το Hiking Team της Σύρου σας καλωσορίζουν και σας καθοδηγούν στα όμορφα μονοπάτια του νησιού μας.  Η Ομάδα Πεζοπόρων λοιπόν της Σύρου με μεράκι χαρτογράφησε, πιστεύουμε με σημαντική ακρίβεια, τις περιπατητικές διαδρομές στο Νότιο Τμήμα  της Σύρου

 

8. Ιππασία,

από τις πιο απελευθερωτικές αισθήσεις είναι μία βόλτα πάνω στ άλογο. Ανακαλύψτε μονοπάτια και τοπία έφιπποι, απολαμβάνοντας αξέχαστες εμπειρίες. Ο Όμιλος μας, προσφέρει διάφορες βόλτες ιππασίας, έχοντας πάντα ως 1η προτεραιότητα, την ασφάλειά σας. Σε γκρουπ των 1-3 ατόμων σας ταξιδεύουμε σε βόλτες με διάρκεια 1ώρα και βάση της εμπειρίας σας σε σχέση με την ιππασία.

Για αρχάριους ιππείς συστήνουμε μαθήματα ιππασίας πριν την οποιαδήποτε εξόρμηση εκτός Ομίλου. Είναι πιο ασφαλές και θα απολαύσουν με μεγαλύτερη ασφάλεια την ελεύθερη ιππασία τους στην φύση.

Για έμπειρους ιππείς οργανώνουμε περιπατητικές έφιππες βόλτες στην περιοχή του Μάννα όπου είναι η τοποθεσία των εγκαταστάσεών μας αλλά και σε ευρύτερες περιοχές μετά από συνεννόηση. Αν επιθυμείτε κάτι μαγικό, σε συγκεκριμένες εποχές διοργανώνουμε για εσάς επίσκεψη και μπάνιο στην θάλασσα με τα άλογα.

   

Αναλυτικές πληροφορίες ζητήστε στο [email protected]  ή με το 9 (reception) από το δωμάτιο σας εάν είστε στο ξενοδοχείο.